FÖREBYGG

För säkerhetens skull

Förebygg grundades 2015 med idén om att bidra till ett tryggare Sverige. Vår mission är att genom ständigt utvecklande av säkerhetstjänster ligga i framkant som marknadsledande aktör och därmed bidra till nollvisionen inom bostadsbränder och helt kunna förebygga att bolags- och identitetskapningar förekommer i Sverige.

Om Förebygg Bild1

Certifierad Larmcentral

Vår partner Lövestad Larmcentral hanterar tusentals med olika larm och samtal varje dygn. All personal i larmcentralen har gedigna utbildningar. All personal är kontrollerad genom Rikspolisstyrelsens belastningsregister samt har undertecknat förbindelse om tystnadsplikt beträffande sekretess. Larmcentralen är auktoriserad och certifierad enligt ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 och SSF 136:4.

Vi vill erbjuda säkerhet på individnivå
i en värld där ny teknik är betydligt snabbare än länders lagstadgning

Vi på Förebygg

Idag är vi över 70 medarbetare som jobbar med Förebygg antingen internt eller externt med att öka vardagssäkerheten hos våra kunder i Sverige. Vi är en växande start-up med ambitionen att kunna bidra till en bättre och tryggare vardag för allmänheten, med hjälp av moderna tjänster av högsta kvalité.

Vi jobbar med produkter som ger ett verkligt värde till kunden
Är du intresserad av partnerskap med Förebygg?
LÄS MER
Är du intresserad av partnerskap med Förebygg?
LÄS MER