• Vi skyddar din identitet.

Sveriges mest omfattande ID-skydd

Så att bara du, är du

Vi bevakar och skyddar din identitet online, dygnet runt, i hela världen. Bli meddelad i realtid om en ändring av dina personuppgifter sker och få hjälp direkt att förebygga en ID-kapning. Om skadan redan är skedd så hjälper vi självklart till med assistans och juridisk rådgivning.

Aktivera ID-Skydd nu

Identitetskapning är Sveriges vanligaste brott

Via avancerade system bevakas ditt personnummer genom utvalda kreditbolag. Vi får information i realtid om någon skulle ta en kreditupplysning på dig så att vi kan larma dig direkt. Dessutom bevakar vi viktiga register, t.ex. SPAR, Skatteverket, Kronofogden och Bolagsverket.

Om du misstänker att någon brukar din identitet är vår spärrlinje öppen dygnet runt och alla dagar om året. Vi hjälper dig hela vägen från spärr till att återupprätta din kreditvärdighet igen. Vi erbjuder dig även rättsskydd, eller bara att få prata med någon som förstår och är utbildad i frågan. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

I tjänsten ingår dessutom en kort- och spärrservice för att du ska få ett så omfattande skydd som möjligt. Det innebär att du kan spärra alla dina borttappade värdehandlingar i ett enda samtal, dygnet runt.

Prova ID-Skydd nu med öppet köp
Bolagsbevakning kreditförluster

Vårt ID-skydd kan hjälpa dig mot bedragare som vill nyttja din identitet till att

 • Ta lån och krediter

 • Teckna abonnemang

 • Shoppa online med fakturaköp

 • Leasa eller ta lån på en bil

 • Sälja din bostad

Se vilket paket som passar dig bäst

ID-Skydd Plus

149kr/mån

129kr/mån

 • Gäller för 1 person

 • ID-Bevakning Bisnode & Creditsafe
 • Kort & spärrservice 24/7
 • Assistans & rådgivning

 • Kreditrating & inkomstutveckling
 • Stöldskyddsdekaler med hittelön
Ja tack – Jag vill aktivera ID-Skydd nu

ID-Skydd Plus Familj

299kr/mån

249kr/mån

 • Skydda upp till 5 personer

 • ID-Bevakning Bisnode & Creditsafe
 • Kort & spärrservice 24/7
 • Assistans & rådgivning

 • Kreditrating & inkomstutveckling
 • Stöldskyddsdekaler med hittelön
Ja tack – Jag vill aktivera ID-Skydd för hela familjen

Läs vad våra kunder tycker om våra tjänster

Skydda din identitet från att utnyttjas av obehöriga

Jag vill veta mer först – Kontakta mig

Fördjupa dig i alla delar av tjänsten genom att klicka på önskad rubrik

ID-Bevakning med notifiering i realtid

Du får översikt på din kreditrating och inkomstutveckling och får ett meddelande när nya inkomster taxeras eller när en betalnings- anmärkning erhållits/avskrivits. Ta en kreditupplysning på dig själv när du vill, och hur många gånger som helst.
Du får ett meddelande om ett telefoniabonnemang tecknas i ditt namn hos någon av de stora operatörerna, så att du direkt kan agera om en bedragare nyttjar ditt personnummer.
Vi meddelar dig om någon försöker byta din adress, för att sedan beställa “hem” prylar. Vi meddelar dig också om uppgifter om dina fastigheter förändras, t.ex. om någon tar över ägandet.
Vi bevakar viktiga register och stora kreditupplysningsföretag så att du får ett meddelande i realtid så fort en kreditupplysning tas i ditt namn via en av våra partners. Läs om alla register och kreditupplysningsbolag som vi bevakar.

Assistans, spärrlinje & rättsskydd

Misstänker du att ett bedrägeri skett, ring vår spärrlinje direkt på 0770 – 337 333 så hjälper vi dig att spärra din kreditupplysning hos Bisnode, UC och Creditsafe. Detta försvårar för nya bedrägerier. Läs mer här
Vi hjälper dig att återställa din kreditstatus, bestrida fakturor hos fordringsägare, kontakta myndigheter och andra instanser som krävs vid ett bedrägeri.
Vår assistanslinje finns tillgänglig dygnet runt, året om. Har du blivit utsatt för bedrägeri är det skönt att kunna prata med någon som förstår och få rätt hjälp och råd, exempelvis kring gällande lagar och regler som finns i Sverige.

Om en ID-Stöld leder till tvist eller domstolsprövning får du juridisk hjälp och rättsskydd när beloppet är under ett halvt prisbasbelopp. Vid juridisk hjälp får du en egen jurist via samarbetspartner. Läs mer här

Kortspärr, spärrservice & stöldskyddsdekaler

Registrera dina värdehandlingar i ditt eget stöldskyddsregister (Mina Sidor), exempelvis bankomatkort, mobiltelefoner, körkort och pass.
Vid förlorad värdehandling ringer du vår spärrlinje dygnet runt och spärrar en, eller flera handlingar med ett enda samtal. Vi står även för kostnaden av att spärra en legitimation hos kreditupplysningsföretagen med upp till 500 kr.
Skydda dina värdesaker med hjälp av våra stöldskyddsdekaler som du enkelt fäster på t.ex. plånbok, mobiltelefon, laptop, bilnyckel, cykel och resväska.
Förlorar du en stöldmärkt värdesak kan ägaren identifieras via ditt unika id på stöldskyddsdekalen och upphittaren får en hittelön av Förebygg, helt enkelt för att öka chanserna till att du återfår dina värdesaker.