• Larmar även när du inte är hemma.

En smart brandvarnare

Så att du kan ligga steget före

Börjar det att brinna när du inte är hemma gäller det att agera snabbt. Vår smarta brandvarnare är uppkopplad till en certifierad larmcentral som informerar dig, eller dina utvalda kontaktpersoner, direkt i mobilen. En digital brandvarnare ökar dina chanser betydligt för att hinna agera direkt vid minsta tecken på rök. Vid en brand så betyder tiden allt.

Beställ hem direkt med fri frakt och fri retur!

Beställ nu med fri frakt

Skapa en säker vardag med Förebygg

Prisbelönad

Vår trådlösa patenterade brandvarnare med ett inbyggt SIM-kort monteras enkelt i taket på mindre än 60 sekunder. Den smarta brandvarnaren har även vunnit pris för bästa uppfinning.

Certifierad larmcentral

Brandvarnaren är direkt uppkopplad till en certifierad larmcentral dygnet runt, alla dagar på året. Därför ger den dig snabbt information om ett larm utlöses, direkt till din telefon.

Avisering

Förhindra en potentiell katastrof innan skadan är skedd. Om du inte kan svara när larmet går så ringer larmcentralen vidare på er kontaktlista. Vid behov kontaktas SOS alarm.

Vi meddelar dig direkt i din mobil vid minsta tecken på rök. För att undvika en eventuell brand, och hålla ditt hem i säkerhet.

  • Kopplad direkt till certifierad larmcentral

  • Installeras på mindre än 60 sekunder

  • Larmar till din mobil vid låg batterinivå
    Fria batteribyten ingår

Vårt smarta brandlarm

Gör som 29 000 andra, prova ett av Sveriges absolut bästa brandlarm.

Tack, jag vill utöka mitt skydd hemma

Läs vad våra kunder tycker om våra tjänster

Jag vill veta mer – Kontakta mig